Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] orte_launch_agent usage?
From: Ralph Castain (rhc_at_[hidden])
Date: 2009-08-18 17:23:23


I believe I found the problem on this and fixed it. If you can, you
might try installing the nightly tarball and see if that solves the
problem. Anything on or after r21827 will include the fix.

Ralph

On Aug 12, 2009, at 4:04 PM, Kenneth Yoshimoto wrote:

>
> If I use -mca orte_launch_agent /home/kenneth/info/openmpi/install/
> bin/orted,
> I get an error:
> ...
> bash: -c: line 0: `( test ! -r ./.profile || . ./.profile; PATH=/
> home/kenneth/info/openmpi/install/bin:$PATH ; export PATH ;
> LD_LIBRARY_PATH=/home/kenneth/info/openmpi/install/lib:
> $LD_LIBRARY_PATH ; export LD_LIBRARY_PATH ; /home/kenneth/info/
> openmpi/install/bin/orted /home/kenneth/info/openmpi/install/bin/
> (null) --daemonize -mca ess env -mca orte_ess_jobid 4215865344 -mca
> orte_ess_vpid 1 -mca orte_ess_num_procs 2 --hnp-uri
> "4215865344.0;tcp://192.168.120.34:41950;tcp://198.202.112.34:41950"
> -mca mpi_show_mca_params all -mca orte_launch_agent /home/kenneth/
> info/openmpi/install/bin/orted )'
> ...
>
> For some reason, there is an argument after orted, with (null) in it.
> Does use of orte_launch_agent require another mca param to be set?
>
> Thanks,
> Kenneth
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users