Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] Invalid info object in MPI_Comm_spawn_multiple
From: Ralph Castain (rhc_at_[hidden])
Date: 2009-08-18 09:24:05


????

Only the root process needs to provide the info keys for spawning anything.
If that isn't correct, then we have a bug.

Could you send us a code snippet that shows what you were doing?

Thanks
Ralph

2009/8/18 Federico Golfrè Andreasi <federico.golfre_at_[hidden]>

> I think I've solved my problem:
>
> in the previous code the arguments of the MPI_Comm_spawn_multiple where
> filled only by the "root" process not by all the process in the group. Now
> all the ranks have all that information and the spawn is done correctly.
> But I read on http://www.mpi-forum.org/docs/mpi21-report/node203.htm that
> those information are significant only at root.
> In any case now it works.
>
> Thanks,
> Federico
>
>
>
> 2009/8/18 Jeff Squyres <jsquyres_at_[hidden]>
>
>> On Aug 18, 2009, at 5:12 AM, Federico Golfrè Andreasi wrote:
>>
>> In the info object I only set the "host" key (after creatig the object
>>> with the MPI_Info_create).
>>>
>>> I've modified my code to leave out that request and created the array of
>>> Info object as an array of MPI_INFO_NULL but the problem is still the same.
>>> The error is thrown only when running with more than one process.
>>>
>>> Do I send you a short program for testing it?
>>>
>>
>>
>> If you have a short program that can replicate the problem, yes, that
>> would be great.
>>
>> --
>> Jeff Squyres
>> jsquyres_at_[hidden]
>>
>>
>> _______________________________________________
>> users mailing list
>> users_at_[hidden]
>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>>
>
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>