Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] orte_launch_agent usage?
From: Ralph Castain (rhc_at_[hidden])
Date: 2009-08-12 19:03:17


This is using 1.3.3, devel trunk, ...??

I doubt anyone has really tested it in a long time as everyone just
uses the default orted - are you just trying to see if it works, or
are you trying your own orted out?

On Aug 12, 2009, at 4:04 PM, Kenneth Yoshimoto wrote:

>
> If I use -mca orte_launch_agent /home/kenneth/info/openmpi/install/
> bin/orted,
> I get an error:
> ...
> bash: -c: line 0: `( test ! -r ./.profile || . ./.profile; PATH=/
> home/kenneth/info/openmpi/install/bin:$PATH ; export PATH ;
> LD_LIBRARY_PATH=/home/kenneth/info/openmpi/install/lib:
> $LD_LIBRARY_PATH ; export LD_LIBRARY_PATH ; /home/kenneth/info/
> openmpi/install/bin/orted /home/kenneth/info/openmpi/install/bin/
> (null) --daemonize -mca ess env -mca orte_ess_jobid 4215865344 -mca
> orte_ess_vpid 1 -mca orte_ess_num_procs 2 --hnp-uri
> "4215865344.0;tcp://192.168.120.34:41950;tcp://198.202.112.34:41950"
> -mca mpi_show_mca_params all -mca orte_launch_agent /home/kenneth/
> info/openmpi/install/bin/orted )'
> ...
>
> For some reason, there is an argument after orted, with (null) in it.
> Does use of orte_launch_agent require another mca param to be set?
>
> Thanks,
> Kenneth
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users