Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] bin/orted: Command not found.
From: Lenny Verkhovsky (lenny.verkhovsky_at_[hidden])
Date: 2009-08-10 07:48:59


try specifing -prefix in the command line
ex: mpirun -np 4 -prefix $MPIHOME ./app
Lenny.

On Sat, Aug 8, 2009 at 5:04 PM, Kenneth Yoshimoto <kenneth_at_[hidden]> wrote:

>
> I don't own these nodes, so I have to use them with
> whatever path setups they came with. In particular,
> my home directory has a different path on each set.
>
> It would be nice to be able to specify the path to orted
> on each remote node.
>
> Kenneth
>
> On Fri, 7 Aug 2009, Ralph Castain wrote:
>
> Date: Fri, 7 Aug 2009 18:49:13 -0600
>> From: Ralph Castain <rhc_at_[hidden]>
>> To: Kenneth Yoshimoto <kenneth_at_[hidden]>, Open MPI Users <
>> users_at_[hidden]>
>> Subject: Re: [OMPI users] bin/orted: Command not found.
>>
>> Not that I know of - I don't think we currently have any way for you to
>> specify a location for individual nodes.
>>
>> Is there some reason why you installed it this way?
>>
>>
>> On Fri, Aug 7, 2009 at 11:27 AM, Kenneth Yoshimoto <kenneth_at_[hidden]>
>> wrote:
>>
>>
>>> Hello,
>>>
>>> I have three sets of nodes, each with openmpi installed in
>>> a different location. I am getting an error related to orted:
>>>
>>> /users/kenneth/info/openmpi/install/bin/orted: Command not found.
>>>
>>> I think it's looking for orted in the wrong place on some of
>>> the nodes. Is there an easy way to have mpirun look for
>>> orted in the right place on the different sets of nodes?
>>>
>>> Thanks,
>>> Kenneth
>>> _______________________________________________
>>> users mailing list
>>> users_at_[hidden]
>>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>>>
>>>
>> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>