Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

Subject: Re: [OMPI users] bin/orted: Command not found.
From: Kenneth Yoshimoto (kenneth_at_[hidden])
Date: 2009-08-08 10:04:03


I don't own these nodes, so I have to use them with
whatever path setups they came with. In particular,
my home directory has a different path on each set.

It would be nice to be able to specify the path to orted
on each remote node.

Kenneth

On Fri, 7 Aug 2009, Ralph Castain wrote:

> Date: Fri, 7 Aug 2009 18:49:13 -0600
> From: Ralph Castain <rhc_at_[hidden]>
> To: Kenneth Yoshimoto <kenneth_at_[hidden]>, Open MPI Users <users_at_[hidden]>
> Subject: Re: [OMPI users] bin/orted: Command not found.
>
> Not that I know of - I don't think we currently have any way for you to
> specify a location for individual nodes.
>
> Is there some reason why you installed it this way?
>
>
> On Fri, Aug 7, 2009 at 11:27 AM, Kenneth Yoshimoto <kenneth_at_[hidden]> wrote:
>
>>
>> Hello,
>>
>> I have three sets of nodes, each with openmpi installed in
>> a different location. I am getting an error related to orted:
>>
>> /users/kenneth/info/openmpi/install/bin/orted: Command not found.
>>
>> I think it's looking for orted in the wrong place on some of
>> the nodes. Is there an easy way to have mpirun look for
>> orted in the right place on the different sets of nodes?
>>
>> Thanks,
>> Kenneth
>> _______________________________________________
>> users mailing list
>> users_at_[hidden]
>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>>
>