Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] bin/orted: Command not found.
From: Matthieu Brucher (matthieu.brucher_at_[hidden])
Date: 2009-08-08 03:11:39


Strange that it indicates the whole path. I had the same issue, but it
only said that orted couldn't be found. In my .bashrc, I put what it
needed to get orted in my PATH, and it worked.

Matthieu

2009/8/8 Ralph Castain <rhc_at_[hidden]>:
> Not that I know of - I don't think we currently have any way for you to
> specify a location for individual nodes.
>
> Is there some reason why you installed it this way?
>
>
> On Fri, Aug 7, 2009 at 11:27 AM, Kenneth Yoshimoto <kenneth_at_[hidden]> wrote:
>>
>> Hello,
>>
>>  I have three sets of nodes, each with openmpi installed in
>> a different location.  I am getting an error related to orted:
>>
>> /users/kenneth/info/openmpi/install/bin/orted: Command not found.
>>
>>  I think it's looking for orted in the wrong place on some of
>> the nodes.  Is there an easy way to have mpirun look for
>> orted in the right place on the different sets of nodes?
>>
>> Thanks,
>> Kenneth
>> _______________________________________________
>> users mailing list
>> users_at_[hidden]
>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>

-- 
Information System Engineer, Ph.D.
Website: http://matthieu-brucher.developpez.com/
Blogs: http://matt.eifelle.com and http://blog.developpez.com/?blog=92
LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/matthieubrucher