Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] What flags for configure for a single machine installation ?
From: DEVEL Michel (Michel.Devel_at_[hidden])
Date: 2009-06-09 10:34:02


Terry Frankcombe a écrit :
> I'm no SGE expert. But don't you have a PE available that simply
> allocates nodes and calls your script? Then you can specify in your
> script any mpirun you want, and it all should still work.
> Alternatively, can't you shut down the SGE-called mpirun as the first
> thing you do, then continue on calling your own mpirun? All this
> depends on exactly how your machine and SGE is set up.
>
> I don't see how statically linking your app avoids this issue at all, if
> you're still calling the wrong mpirun.
>
>
Thanks for your suggestions.
My trials are not a prioritary task in my duty, and furthermore not
really done in a scientific way I must admit, so that I could very well
have misunderstood what was the signification of the problems that
prevented me from executing my code using faster
settings/compilers/libraries than the default one. (I have made quite a
lot of attempts but each time during a small amount of time).
The important thing for me now is that I can at last develop on my own
new PC and test my code there (the dynamic code stops before doing
anything when run). I will reconsider things, when we will have a new
cluster around october.

Sorry for the confusion in my messages.

-- 
Sincerely yours,
Michel DEVEL