Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

Subject: Re: [OMPI users] MPI_COMM_WORLD Error
From: Doug Reeder (dlr_at_[hidden])
Date: 2009-05-26 19:50:47


Trent,

Did you build openmpi with support for torque, it isn't in the default
configure.

Doug Reeder
On May 26, 2009, at 4:29 PM, <mtcreekmore_at_[hidden]> <mtcreekmore_at_[hidden]
> wrote:

>
> I and new to OpenMPI and have looked for this, but not getting
> anywhere.
>
>
> I got an example program off this site:
>
> The compute PI in Fortran example.
> http://www.mcs.anl.gov/research/projects/mpi/usingmpi/examples/simplempi/main.htm
>
> Compiled it with "mpif90" and no errors.
> Then used the qsub -I and tried both executing directly and "mpirun"
> and still receive these errors:
>
> [MGT-2-1:02994] *** An error occurred in MPI_Comm_rank
> [MGT-2-1:02994] *** on communicator MPI_COMM_WORLD
> [MGT-2-1:02994] *** MPI_ERR_COMM: invalid communicator
> [MGT-2-1:02994] *** MPI_ERRORS_ARE_FATAL (goodbye)
>
> Any guidance in the right direction would be appreciated.
>
> Thanks
>
> Trent
>
>
>
>
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users