Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

Subject: Re: [OMPI users] Can't start program across network
From: Jeff Squyres (jsquyres_at_[hidden])
Date: 2009-03-13 16:27:12


On Mar 13, 2009, at 6:17 AM, Raymond Wan wrote:

> What doesn't work is:
>
> [On Y] mpirun --host Y,Z --np 2 uname -a
> [On Y] mpirun --host X,Y,Z --np 3 uname -a
>
> ...and similarly for machine Z. I can confirm that from any of the
> 3 machines, I can ssh to the other without typing in a password. I
> set up the RSA keys correctly [I think]. When I run the above
> commands, it just hangs. Adding "--verbose" doesn't produce any
> information...I don't know what it's doing. I had a longer running
> program than "uname" and I didn't see it appear on any of the
> machines. In fact [since it hangs], I don't see uname on "top",
> either. I do, however, see "mpirun" and "orted" on top, though.
>
> I guess some setup is missing that X has that the other two do not
> have. Any suggestions on how to find out the cause of this
> problem? Thank you!
>

Do you see "rsh" or "ssh" in the output of "ps -eadf" when mpirun is
hanging, perchance? If you, what happens if you copy-n-paste those
command lines and run them manually?

-- 
Jeff Squyres
Cisco Systems