Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] Joe Griffin: "Re: Cannot compile onLinuxItanium system"
From: Joe Griffin (joe.griffin_at_[hidden])
Date: 2009-02-02 13:27:39


Hi Jeff and Tony,

I just tried 1.2.2 on my Itanium and got the same error.

Our code uses 1.2.2, but I built it back in 2007 with
V8 of the compiler. Now I am using V10.1. So, perhaps
the code is incompatible with Intel V10.1.

Joe

> -----Original Message-----
> From: users-bounces_at_[hidden] [mailto:users-bounces_at_[hidden]]
On
> Behalf Of Jeff Squyres
> Sent: Sunday, February 01, 2009 3:42 AM
> To: Open MPI Users
> Subject: Re: [OMPI users] Joe Griffin: "Re: Cannot compile
onLinuxItanium
> system"
>
> I'm afraid I don't have access to any Itaniums, so debugging this will
> be difficult.
>
> The source file between OMPI v1.2 and OMPI v1.3 should be the same.
> So *something* is different between the two. Can one of you examine
> the output of "make" to determine what is different?
>
> - check the specific compile command for the two versions:
> - see if any different assemblers/flags/etc. flags are being used
> - verify that the same file is being compiled (please also check
> these files with diff to ensure that they really are the same)
> - check the output of the compile after the preprocessor has been
> applied (probably via the -E switch to the specific compiler/assembler
> command) and see if there are differences in what is actually being
> compiled
>
>
>
> On Jan 29, 2009, at 2:32 PM, Joe Griffin wrote:
>
> > Tony,
> >
> > I had tried just the compile line using -O0, but it did not help.
> > The last
> > assembly I actually wrote was for a Cray Y-MP I think, so I don't
> > intend on
> > delving into that.
> >
> > Sorry I couldn't be more help.
> > I do have access to what I call a Frankenstein Cluster of Itaniums
> > ( different
> > manufactures and different OS's) to support our clients, so I don't
> > mind
> > testing.
> >
> > Sorry I could not help,
> > Joe
> >
> >
> >
> > From: users-bounces_at_[hidden] [mailto:users-bounces_at_[hidden]]
> > On Behalf Of Iannetti, Anthony C. (GRC-RTB0)
> > Sent: Thursday, January 29, 2009 11:22 AM
> > To: Open MPI Users
> > Subject: Re: [OMPI users] Joe Griffin: "Re: Cannot compile on
> > LinuxItanium system"
> >
> > Joe,
> >
> > Intel recommends to set all of the compile flags, like CCFLAGS, to
> > -O2. Other than than, we are doing nothing different than what
> > Intel recommends.
> >
> > When I set CCAS=ias, ./configure does not make it through the
> > Assembler stage.
> >
> > When I set CCAS=ias and CASFLAGS= (I am setting it to nothing), it
> > makes it through the Assembler config stage and fails at another
> > point in make. I will send another email with the actual errors. I
> > thought I would relay this information to you,
> >
> > Tony
> >
> > Anthony C. Iannetti, P.E.
> >
> > NASA Glenn Research Center
> >
> > Aeropropulsion Division, Combustion Branch
> >
> > 21000 Brookpark Road, MS 5-10
> >
> > Cleveland, OH 44135
> >
> > phone: (216)433-5586
> >
> > email: Anthony.C.Iannetti_at_[hidden]
> >
> >
> > Please note: All opinions expressed in this message are my own and
> > NOT of NASA. Only the NASA Administrator can speak on behalf of
NASA.
> >
> >
> > _______________________________________________
> > users mailing list
> > users_at_[hidden]
> > http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>
>
> --
> Jeff Squyres
> Cisco Systems
>
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users