Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] Need help in setting up openmpi on multiple clusters
From: jody (jody.xha_at_[hidden])
Date: 2009-01-08 02:36:09


Hi Gupta

One way to do it is to run your application in a directory to which
all nodes have access via NFS.

And if "./" is not in your $PATH you may want to write ./a.out instead
of just a.out.

Jody

On Thu, Jan 8, 2009 at 8:02 AM, gaurav gupta <1989.gaurav_at_[hidden]> wrote:
> Hi,
>
> I am new to mpi programming and openmpi. I have installed openmpi and run
> several sample programmes on single machine. But while running on several
> nodes it is showing errors.
>
> I have configured openmpi and automated login to all nodes with user mpi.
> Now on master i tried to run by "mpiexec -np 4 -host n1,n2,n3,n4 a.out"
> where n1,n2,n3 and n4 are four nodes on which i have enabled automatic
> login. Now I am getting error :
>
> Failed to find the following executable:
>
> Host: server1.tm.local
> Executable: a.out
>
> Cannot continue.
>
> Now my problem is this should I copy this executable to all nodes ??? If yes
> then how will it work, because I am not expecting any value from user all
> parameters are generated in a.out itself.
>
> Please help me out what is the problem here and what should i do.
>
> Thanks in advance.
>
> --
> GAURAV GUPTA
> B.Tech III Yr. , Department of Computer Science & Engineering
> IT BHU , Varanasi
> Contacts
> Phone No: +91-99569-49491
>
> e-mail :
> gaurav.gupta_at_[hidden]
> gaurav.gupta.cse06_at_[hidden]
> 1989.gaurav_at_[hidden]
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>