Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] Question about openmpi and msc nastran
From: Pedro G (sanfermines_at_[hidden])
Date: 2008-10-21 04:26:56


I tried that configuration but I got a nastran error. It seems it hasn't got
an analyzer for open proc.

  a.solver=/msc/nastran/msc2007/linux8664/analysis.dmp.open
    This file does not exist.

How can I get it?

On 10/20/08, Joe Griffin <joe.griffin_at_[hidden]> wrote:
>
> Pedro,
>
>
>
> If you used "openmpi=yes" then you will also need to specify "proc=open".
> I believe that was
>
> the specification in 2007.0.3.
>
>
>
> Regards,
>
> Joe
>
>
>
>
>
>
>
>
> ------------------------------
>
> *From:* users-bounces_at_[hidden] [mailto:users-bounces_at_[hidden]] *On
> Behalf Of *Pedro G
> *Sent:* Monday, October 20, 2008 5:18 AM
> *To:* Open MPI Users
> *Subject:* Re: [OMPI users] Question about openmpi and msc nastran
>
>
>
>
>
> On 10/20/08, *Reuti* <reuti_at_[hidden]> wrote:
>
> Hi,
>
> Am 20.10.2008 um 12:18 schrieb Pedro G:
>
> I would like to know if Msc Nastran supports openmpi.
>
> I have been searching in google about Nastran and Openmpi but I couldn't
> find if it works or not.
>
> Now I'm using lam/mpi for nastran parallel jobs, but I have some problems
> with lam, nastran and sge, so I'd like to upgrade to openmpi.
>
>
> do you have the source code of the application? If you have only the binary
> compiled for LAM, then you can't do anything to change. You checked the
> LAM/MPI Howto at the SGE website?
>
>
>
> No, I don't have the source code, the application seems to be able to work
> with openmpi since it has an option openmpi=yes in the command line, but I
> couldn't make it to work. Anyway, I think it is not fully supported yet
> since there is nothing about that option in the user manual
>
>
>
> About LAM/MPI I have already read the howto and did a tight integration.
> The problem is that Msc Nastran in parallel jobs start a new lam environment
> getting out of control of sge.
>
>
>
> I contacted with Nastran and they told that was a LAM/MPI or SGE problem.
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> -- Reuti
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>
>
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>