Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] Problem with MPI_Send and MPI_Recv
From: Sofia Aparicio Secanellas (saparicio_at_[hidden])
Date: 2008-09-25 11:20:29


I have tried with two computers linux with the same kernel
(2.6.22-15-generic) and I got the same problem. I do not understand what
happens.

Sofia

----- Original Message -----
From: "Sofia Aparicio Secanellas" <saparicio_at_[hidden]>
To: "Open MPI Users" <users_at_[hidden]>
Sent: Wednesday, September 24, 2008 5:53 PM
Subject: Re: [OMPI users] Problem with MPI_Send and MPI_Recv

> No , I do not have any ethernet device aliases.
>
> Thank you,
>
> Sofia
> ----- Original Message -----
> From: "Jeff Squyres" <jsquyres_at_[hidden]>
> To: "Open MPI Users" <users_at_[hidden]>
> Sent: Wednesday, September 24, 2008 2:33 PM
> Subject: Re: [OMPI users] Problem with MPI_Send and MPI_Recv
>
>
>> You don't happen to have ethernet device aliases on either of these
>> machines, do you?
>>
>> (we have a problem with this on the trunk/v1.3 series right now; we were
>> under the impression that it was working fine in the v1.2 series -- but
>> I figured I'd ask...)
>>
>>
>> On Sep 24, 2008, at 3:22 AM, Sofia Aparicio Secanellas wrote:
>>
>>> Hello Terry,
>>>
>>> I obtain the hostnames of both computers:
>>>
>>> pichurra
>>> hpl1-linux
>>>
>>> Thank you.
>>>
>>> Sofia
>>>
>>> ----- Original Message ----- From: "Terry Dontje" <Terry.Dontje_at_[hidden]
>>> >
>>> To: <users_at_[hidden]>
>>> Sent: Tuesday, September 23, 2008 6:24 PM
>>> Subject: Re: [OMPI users] Problem with MPI_Send and MPI_Recv
>>>
>>>
>>>> Hello Sofia,
>>>>
>>>> Very puzzling indeed. Can your try to run hostname or uptime with
>>>> mpirun? That is something like:
>>>>
>>>> mpirun -np 2 --host 10.1.10.208,10.1.10.240 --mca mpi_preconnect_all
>>>> 1 --prefix /usr/local -mca btl self,tcp -mca btl_tcp_if_include eth1
>>>> hostname
>>>>
>>>>
>>>> --td
>>>>
>>>> Date: Tue, 23 Sep 2008 17:05:22 +0200
>>>> From: "Sofia Aparicio Secanellas" <saparicio_at_[hidden]>
>>>> Subject: Re: [OMPI users] Problem with MPI_Send and MPI_Recv
>>>> To: "Open MPI Users" <users_at_[hidden]>
>>>> Message-ID: <34D2F769A7C946BF915A828A9CD7F3CC_at_aparicio1>
>>>> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"; Format="flowed"
>>>>
>>>> Hello Terry,
>>>>
>>>> Here you can find the files.
>>>>
>>>> Thank you very much.
>>>>
>>>> Sofia
>>>>
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> users mailing list
>>>> users_at_[hidden]
>>>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> No virus found in this incoming message
>>>> Checked by PC Tools AntiVirus (4.0.0.26 - 10.100.007).
>>>> http://www.pctools.com/free-antivirus/
>>>
>>>
>>>
>>> No virus found in this outgoing message
>>> Checked by PC Tools AntiVirus (4.0.0.26 - 10.100.007).
>>> http://www.pctools.com/free-antivirus/
>>> _______________________________________________
>>> users mailing list
>>> users_at_[hidden]
>>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>>
>>
>> --
>> Jeff Squyres
>> Cisco Systems
>>
>> _______________________________________________
>> users mailing list
>> users_at_[hidden]
>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>>
>>
>>
>> No virus found in this incoming message
>> Checked by PC Tools AntiVirus (4.0.0.26 - 10.100.007).
>> http://www.pctools.com/free-antivirus/
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>

No virus found in this outgoing message
Checked by PC Tools AntiVirus (4.0.0.26 - 10.100.007).
http://www.pctools.com/free-antivirus/