Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] BLCR not found
From: Josh Hursey (jjhursey_at_[hidden])
Date: 2008-09-17 07:30:34


Can you send me a zip'ed up version of the config.log from your
build? That will help in determining what went wrong with configure.

Cheers,
Josh

On Sep 17, 2008, at 6:09 AM, Santolo Felaco wrote:

> Hi, I want to install openmpi-1.3. I have invoked ./configure --
> with-ft=cr --enable-ft-thread --enable-mpi-threads --with-blcr=/
> home/osa/blcr/ --enable-progress-threads
> This is error message that show:
> BLCR support requested but not found. Perhaps you need to specify
> the location of the BLCR libraries.
>
> I have installed blcr in /home/osa/blcr, I report the list of
> directory blcr:
> .:
> bin include lib libexec man
>
> ./bin:
> cr_checkpoint cr_restart cr_run
>
> ./include:
> blcr_common.h blcr_errcodes.h blcr_ioctl.h blcr_proc.h libcr.h
>
> ./lib:
> blcr libcr_omit.la libcr_omit.so.0 libcr_run.la
> libcr_run.so.0 libcr.so libcr.so.0.4.1
> libcr.la libcr_omit.so libcr_omit.so.0.4.1 libcr_run.so
> libcr_run.so.0.4.1 libcr.so.0
>
> ./lib/blcr:
> 2.6.24-16-generic
>
> ./lib/blcr/2.6.24-16-generic:
> blcr_imports.ko blcr.ko blcr_vmadump.ko
>
> ./libexec:
>
> ./man:
> man1
>
> ./man/man1:
> cr_checkpoint.1 cr_restart.1 cr_run.1
>
>
> Help me, please
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users