Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] ofa-default-subnet-gid
From: George Bosilca (bosilca_at_[hidden])
Date: 2008-02-21 15:36:42


Here are the MCA parameters that you can use:

          MCA btl: parameter "btl_openib_if_include" (current value:
<none>)
                   Comma-delimited list of HCAs/ports to be used (e.g.
                   "mthca0,mthca1:2"; empty value means to use all
ports found).
                   Mutually exclusive with btl_openib_if_exclude.
          MCA btl: parameter "btl_openib_if_exclude" (current value:
<none>)
                   Comma-delimited list of HCAs/ports to be excluded
(empty value
                   means to not exclude any ports). Mutually
exclusive with
                   btl_openib_if_include.

   george.

On Feb 21, 2008, at 2:45 PM, Bill Wichser wrote:

>
> In trying to get openmpi up and running on a new cluster, I came
> across
> this error about having both of my IB switches set to the same
> subnet-gid. Snooping around on my hosts which run the opensm
> daemon, I
> indeed found this to be the case in the /var/log/osm-ib[0-1].log
> files,
> giving up finding it with ibstat which showed these values to be
> different, at least the second part of the GID.
>
> Before I try and pursue how to actually change this value for the
> opensm
> daemon, I do have a question.
>
> Since both of my hosts are connected to each switch, how am I to
> instruct openmpi to use port0? I'm trying to use port0 as the MPI
> network and port1 as the storage network. Is there something that I
> need to add someplace forcing connections only to some default-
> subnet-gid?
>
> Thanks,
> Bill
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users



  • application/pkcs7-signature attachment: smime.p7s