Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] openib problems
From: rahmani (m_rahmani56_at_[hidden])
Date: 2008-01-12 09:54:58


Hi
add the following line in /etc/openmpi-mca-params.conf
btl=^openib

----- Original Message -----
From: "Jeff Squyres" <jsquyres_at_[hidden]>
To: "Open MPI Users" <users_at_[hidden]>
Sent: Friday, January 11, 2008 12:32:10 AM (GMT+0330) Asia/Tehran
Subject: Re: [OMPI users] openib problems

This can mean that you have a user-level libibverbs and kernel mismatch.

Do any of the OFED sample programs work properly, or perhaps the
ibv_devinfo program? (ibv_devinfo should query the HCAs on your host
and list the status of all the ports)

On Jan 10, 2008, at 2:33 PM, Brock Palen wrote:

> We just updated rhel4 a few days back and now we get the following
> errors when trying to run on infiniband nodes with openmpi-1.2.3 and
> openmpi-1.2.0
>
> [0,1,1]: OpenIB on host nyx397 was unable to find any HCAs.
> Another transport will be used instead, although this may result in
> lower performance.
> ------------------------------------------------------------------------
> --
> libibverbs: Warning: no userspace device-specific driver found for /
> sys/class/infiniband_verbs/uverbs0
> libibverbs: Warning: no userspace device-specific driver found for /
> sys/class/infiniband_verbs/uverbs0
>
>
> Has anyone ever seen this error before? We are not that
> knowledgeable in infiniband so any help would be great.
>
>
> Brock Palen
> Center for Advanced Computing
> brockp_at_[hidden]
> (734)936-1985
>
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users

-- 
Jeff Squyres
Cisco Systems
_______________________________________________
users mailing list
users_at_[hidden]
http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users