Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

From: Higor de Padua Vieira Neto (higordepadua_at_[hidden])
Date: 2007-08-22 16:35:14


Hi,

I had a problem while I was executing the configure script as user.
I tried configure in a kernel linux 2.4.x, Red Hat using this option: '--prefix=$HOME/bin/openmpi'

At the end of the output file, just show this:
" (...lot of output ...)
config.status: creating opal/include/opal_config.h
config.status: creating orte/include/orte_config.h
config.status: orte/include/orte_config.h is unchanged
config.status: creating ompi/include/ompi_config.h
config.status: ompi/include/ompi_config.h is unchanged
config.status: creating ompi/include/mpi.h
config.status: ompi/include/mpi.h is unchanged
config.status: executing depfiles commands
config.status: executing libtool commands
/bin/rm: cannot lstat `libtoolT': No such file or directory"
end.....

I don't know why this happened, but I've read the output file and I didn't find anything strange.

any ideas ?

I attached the (configure.out, config.log, make.out, make-install.out)

Regards,

Higor de Padua Vieira Neto
Rio de Janeiro - RJ - Brazil

      Higor de Padua Vieira Neto

  Analista de Sistemas - Petrobras - Atos Origin / RJ
Mestrando em Computação (Universidade Federal Fluminense / RJ)
    Especialista em Redes e E-Commerce (FIC / MG)

  Bacharel em Ciência da Computação (FIC / MG)
        Niteroi, RJ

       Flickr agora em português. Você clica, todo mundo vê. Saiba mais.