Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

From: Tom Conerly (tomconerly_at_[hidden])
Date: 2007-08-16 14:42:17


Thanks, that worked perfectly.

On 8/16/07, Tom Conerly <theycallhimtom_at_[hidden]> wrote:
>
> That worked perfectly. Thanks.
>
> On 8/16/07, Si Hammond <simon.hammond_at_[hidden]> wrote:
> >
> >
> > Tom,
> >
> > I've also had this problem. I looked in my bashrc and found that it
> > returned prior to setting the path variable if it was being run in
> > non-interactive mode. This sounds similar to your situation. You'll
> > need to comment this out if you rely on it to set your path.
> >
> >
> > Si Hammond
> >
> >
> > On 16 Aug 2007, at 19:14, Tom Conerly wrote:
> >
> > > I am trying to run one of the NPB2.4 benchmarks over two nodes. On
> > > each node I can run the benchmark on just that node, but when I try
> > > to run it across the two I get an error "bash: orted: command not
> > > found". The openmpi bin directory is in the PATH on both nodes. I
> > > can type "orted" in and I don't get a command not found error.
> > >
> > > Run command on a single node: mpirun -np 2 cg.C.2
> > > Run command on two nodes: mpirun -np 2 -host shrek,fiona cg.C.2
> > >
> > > Any idea what I'm doing wrong?
> > > _______________________________________________
> > > users mailing list
> > > users_at_[hidden]
> > > http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
> >
> > _______________________________________________
> > users mailing list
> > users_at_[hidden]
> > http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
> >
>
>