Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

From: Jeff Squyres (jsquyres_at_[hidden])
Date: 2007-07-05 05:37:07


Yoinks -- that's not good.

I suspect that our included memory manager is borking things up
(Brian: can you comment?). Can you try configuring OMPI --without-
memory-manager?

On Jul 4, 2007, at 5:52 PM, Ricardo Reis wrote:

>
>> From: Jeff Squyres <jsquyres_at_[hidden]>
>>
>> Can you be a bit more specific than "it dies"? Are you talking about
>> mpif90/mpif77, or your app?
>
> Sorry, tuspid me. When executing mpif90 or mpif77 I have a segfault
> and it doesn't compile. I've tried both with or without input
> (i.e., giving it something to compile or just executing it
> expecting to see the normal "no files given" kind of message). The
> intel suite compiled openmpi without problems.
>
> Going through the posting guidelines:
>
> 5005.0 $ ompi_info --all
> Segmentation fault
>
> (added an strace of this execution in attach).
> (also added config.log e make.log)
>
> I have compiled lam 7.1.3 with this set of compilers and have no
> problem at all.
>
> thanks,
>
> Ricardo Reis
>
> 'Non Serviam'
>
> PhD student @ Lasef
> Computational Fluid Dynamics, High Performance Computing, Turbulence
> <http://www.lasef.ist.utl.pt>
>
> &
>
> Cultural Instigator @ Rádio Zero
> http://radio.ist.utl.pt
> <config.log.bz2>
> <make.log.bz2>
> <ompi_info.log.bz2>
> <mime-attachment.txt>

-- 
Jeff Squyres
Cisco Systems