Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

From: Graham Jenkins (Graham.Jenkins_at_[hidden])
Date: 2007-07-05 00:30:52


> On Jul 4, 2007, at 8:21 PM, Graham Jenkins wrote:
>
>
>> I'm using the openmpi-1.1.1-5.el5.x86_64 RPM on a Scientific Linux 5
>> cluster, with no installed HCAs. And a simple MPI job submitted to
>> that
>> cluster runs OK .. except that it issues messages for each node
>> like the
>> one shown below. Is there some way I can supress these, perhaps by an
>> appropriate entry in /etc/openmpi-mca-params.conf ?
>>
>> --
>> libibverbs: Fatal: couldn't open sysfs class 'infiniband_verbs'.
>> ----------------------------------------------------------------------
>>
>>
> Yes, there is a line you can add to /etc/openmpi-mca-params.conf:
>
> btl=^openib
>
> will tell Open MPI to use any available btls (our network transport
> layer) except openib.
>
>
>
It works! Thanks for that :)

-- 
Graham Jenkins
Senior Software Specialist, E-Research
Email: Graham.Jenkins_at_[hidden]
Tel:   +613 9905-5942
Mob:   +614 4850-2491