Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

From: Terry Frankcombe (terry_at_[hidden])
Date: 2007-06-20 05:58:19


Isn't this another case of trying to use two different Fortran compilers
at the same time?

On Tue, 2007-06-19 at 20:04 -0400, Jeff Squyres wrote:
> I have not seen this before -- did you look in the libtool
> documentation? ("See the libtool documentation for more information.")
>
> On Jun 19, 2007, at 6:46 PM, Andrew Friedley wrote:
>
> > I'm trying to build Open MPI v1.2.2 with gcc/g++/g77 3.4.4 and
> > pathf90 v2.4 on a linux system, and see this error when compiling
> > ompi_info:
> >
> > /bin/sh ../../../libtool --tag=CXX --mode=link g++ -g -O2 -finline-
> > functions -pthread -export-dynamic -o ompi_info components.o
> > ompi_info.o output.o param.o version.o ../../../ompi/libmpi.la -
> > lnsl -lutil -lm
> > libtool: link: unsupported hardcode properties
> > libtool: link: See the libtool documentation for more information.
> > libtool: link: Fatal configuration error.
> > make[2]: *** [ompi_info] Error 1
> > make[2]: Leaving directory `/g/g21/afriedle/work/ompibuild/
> > openmpi-1.2.2/ompi/tools/ompi_info'
> > make[1]: *** [all-recursive] Error 1
> >
> > Google didn't turn anything up. Strange thing is, gcc 3.4.5 works
> > just fine on this system. I'm using this to build:
> >
> > export CC=gcc
> > export CXX=g++
> > export F77=g77
> > export FC=pathf90
> > export CFLAGS="-g -O2"
> > export CXXFLAGS="-g -O2"
> > export FFLAGS="-fno-second-underscore -g -O2"
> > export FCFLAGS="-fno-second-underscore -g -O2"
> > export PREFIX=$ROOT/gnudbg
> >
> > ./configure --prefix=$PREFIX --enable-debug --enable-mpi-f77 --
> > enable-mpi-f90 --with-openib=/usr
> >
> > I've attached the config.log.. any ideas?
> >
> > Andrew
> > <config.log.bz2>
> > <mime-attachment.txt>
>
>