Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

From: Jeff Squyres (jsquyres_at_[hidden])
Date: 2007-04-21 07:05:04


On Apr 10, 2007, at 11:39 AM, Joe Griffin wrote:

> If I set the env:
> em64t6 <160> setenv OPAL_PREFIX /tmp/openmpi-1.2-1
> em64t6 <164> setenv OPAL_DESTDIR /tmp/openmpi-1.2-1/
> em64t6 <166> set path=( /tmp/openmpi-1.2-1/bin $path)
> em64t6 <168> setenv LD_LIBRARY_PATH /tmp/openmpi-1.2-1/lib
>
> The error becomes:
> em64t6 <169> /tmp/openmpi-1.2-1/bin/mpirun -n 1 --host em64t6 hostname
> [em64t6:30103] [NO-NAME] ORTE_ERROR_LOG: Not found in file
> runtime/orte_init_stage1.c at line 214

Sorry for the delay in replying -- this message got lost in my
inbox. :-(

1. The installdirs functionality did not exist in the community v1.2
release. It existed in some pre-release tarballs with the version
string "v1.2ofed" (we thought that was going to be a separate
release, but this past week we rolled all the "v1.2ofed"
functionality -- including the installdirs functionality -- into the
main community v1.2 branch). As such, the installdirs functionality
will be included in the general 1.2.1 release, which should be
available shortly. Installdirs is currently available in the 1.2
nightly tarballs and the 1.2rc1 tarball that is available on the web
site.

2. I think you want to simply set OPAL_PREFIX -- not OPAL_PREFIX
*and* OPAL_DESTDIR.

Sorry for all the confusion on this issue -- could you try the
functionality again?

-- 
Jeff Squyres
Cisco Systems