Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

From: Christine Kreuzer (c.kreuzer_at_[hidden])
Date: 2007-04-13 04:44:01


Hi,

I run openmpi on a AMD Opteron with two dualcore processors an SLE10,
until today everything worked fine but than I got the following error
message:

[computername:20612][0,0,0] ORTE_ERROR_LOG: Error in file
../../orte/runtime/orte_init_stage1.c at line 302
--------------------------------------------------------------------------
It looks like orte_init failed for some reason; your parallel process is
likely to abort. There are many reasons that a parallel process can
fail during orte_init; some of which are due to configuration or
environment problems. This failure appears to be an internal failure;
here's some additional information (which may only be relevant to an
Open MPI developer):

   orte_session_dir failed
   --> Returned value -1 instead of ORTE_SUCCESS

--------------------------------------------------------------------------
[computername:20612] [0,0,0] ORTE_ERROR_LOG: Error in file
../../orte/runtime/orte_system_init.c at line 42
[computername:20612] [0,0,0] ORTE_ERROR_LOG: Error in file
../../orte/runtime/orte_init.c at line 49
--------------------------------------------------------------------------
Open RTE was unable to initialize properly. The error occured while
attempting to orte_init(). Returned value -1 instead of ORTE_SUCCESS.
--------------------------------------------------------------------------

I would appreciate any help or ideas to solve this problem.
Thanks in advance!

Regards,
Christine

-- 
Universität des Saarlandes
AG Prof. Dr. Christoph Becher
Fachrichtung 7.3 (Technische Physik)
Geb. E2.6, Zimmer 2.04
D-66123 Saarbrücken
Phone:+49(0)681 302 3418
Fax: +49(0)681 302 4676
E-mail: c.kreuzer_at_[hidden]