Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

From: Dan Dansereau (ddansereau_at_[hidden])
Date: 2007-03-23 19:01:56


To ALL

I am getting the following error while attempting to install openmpi on
a Linux

System - as follows

Linux utahwtm.hydropoint.com 2.6.9-42.0.2.ELsmp #1 SMP Wed Aug 23
13:38:27 BST 2006 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux

 

with the lntel compilers that are the latest versions of 9.1

 

this is the ERROR

 

libtool: link: icc -O3 -DNDEBUG -finline-functions -fno-strict-aliasing
-restrict -pthread -o opal_wrapper opal_wrapper.o -Wl,--export-dynamic
-pthread ../../../opal/.libs/libopen-pal.a -lnsl -lutil

../../../opal/.libs/libopen-pal.a(opal_ptmalloc2_munmap.o)(.text+0x1d):
In function `munmap':

: undefined reference to `__munmap'

../../../opal/.libs/libopen-pal.a(opal_ptmalloc2_munmap.o)(.text+0x52):
In function `opal_mem_free_ptmalloc2_munmap':

: undefined reference to `__munmap'

../../../opal/.libs/libopen-pal.a(opal_ptmalloc2_munmap.o)(.text+0x66):
In function `mmap':

: undefined reference to `__mmap'

../../../opal/.libs/libopen-pal.a(opal_ptmalloc2_munmap.o)(.text+0x8d):
In function `opal_mem_free_ptmalloc2_mmap':

: undefined reference to `__mmap'

make[2]: *** [opal_wrapper] Error 1

make[2]: Leaving directory
`/home/dad/model/openmpi-1.2/opal/tools/wrappers'

make[1]: *** [all-recursive] Error 1

make[1]: Leaving directory `/home/dad/model/openmpi-1.2/opal'

make: *** [all-recursive] Error 1

 

the config command was

./configure CC=icc CXX=icpc F77=ifort FC=ifort --disable-shared
--enable-static --prefix=/model/OPENMP_I

 

and executed with no errors

 

I have attached both the config.log and the compile.log

 

Any help or direction would greatly be appreciated.