Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

From: Avishay Traeger (atraeger_at_[hidden])
Date: 2007-02-06 09:52:26


Surely there is a better way to get this code running without disabling
checks. Any suggestions?

Thanks,
Avishay

On Mon, 2007-02-05 at 15:36 -0500, Ivan de Jesus Deras Tabora wrote:
> I managed to make it run by disabling the parameter checking.
> I added --mca mpi_param_check 0 to mpirun and it works ok, so maybe
> the problem is with the parameter checking code.
>
> On 2/2/07, Ivan de Jesus Deras Tabora <ideras_at_[hidden]> wrote:
> > I've been checking the OpenMPI code, trying to find something, but
> > still no luck. I'll continue checking the code.
> >
> >
> > On 2/2/07, Robert Latham <robl_at_[hidden]> wrote:
> > > On Tue, Jan 30, 2007 at 04:55:09PM -0500, Ivan de Jesus Deras Tabora wrote:
> > > > Then I find all the references to the MPI_Type_create_subarray and
> > > > create a little program just to test that part of the code, the code I
> > > > created is:
> > > ...
> > > > After running this little program using mpirun, it raises the same error.
> > >
> > > This small program runs fine under MPICH2. Either you have found a
> > > bug in OpenMPI (passing it a datatype it should be able to handle), or
> > > a bug in MPICH2 (passing it a datatype it handled, but should have
> > > complained about).
> > >
> > > ==rob
> > >
> > > --
> > > Rob Latham
> > > Mathematics and Computer Science Division A215 0178 EA2D B059 8CDF
> > > Argonne National Lab, IL USA B29D F333 664A 4280 315B
> > > _______________________________________________
> > > users mailing list
> > > users_at_[hidden]
> > > http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
> > >
> >
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users