Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

From: Ivan de Jesus Deras Tabora (ideras_at_[hidden])
Date: 2007-02-05 15:36:54


I managed to make it run by disabling the parameter checking.
I added --mca mpi_param_check 0 to mpirun and it works ok, so maybe
the problem is with the parameter checking code.

On 2/2/07, Ivan de Jesus Deras Tabora <ideras_at_[hidden]> wrote:
> I've been checking the OpenMPI code, trying to find something, but
> still no luck. I'll continue checking the code.
>
>
> On 2/2/07, Robert Latham <robl_at_[hidden]> wrote:
> > On Tue, Jan 30, 2007 at 04:55:09PM -0500, Ivan de Jesus Deras Tabora wrote:
> > > Then I find all the references to the MPI_Type_create_subarray and
> > > create a little program just to test that part of the code, the code I
> > > created is:
> > ...
> > > After running this little program using mpirun, it raises the same error.
> >
> > This small program runs fine under MPICH2. Either you have found a
> > bug in OpenMPI (passing it a datatype it should be able to handle), or
> > a bug in MPICH2 (passing it a datatype it handled, but should have
> > complained about).
> >
> > ==rob
> >
> > --
> > Rob Latham
> > Mathematics and Computer Science Division A215 0178 EA2D B059 8CDF
> > Argonne National Lab, IL USA B29D F333 664A 4280 315B
> > _______________________________________________
> > users mailing list
> > users_at_[hidden]
> > http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
> >
>