Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

From: Arif Ali (aali_at_[hidden])
Date: 2007-01-22 10:37:24


On Fri, 2007-01-19 at 20:15 -0500, Jeff Squyres wrote:
> On Jan 19, 2007, at 6:19 PM, Arif Ali wrote:
>
> > > [0,1,59][btl_openib_component.c:
> > 1153:btl_openib_component_progress] from
> > > node16 to: node02 error polling HP CQ with status REMOTE ACCESS
> > ERROR
> > > status number 10 for wr_id 268919352 opcode 256614836
> > > mpirun noticed that job rank 0 with PID 0 on node node02 exited on
> > > signal 15 (Terminated).
> > > 55 additional processes aborted (not shown)
> > does this happen with btl_openib_flags=1? Does this also happen
> > without
> > this setting. This doesn't happen with OpenMPI-1.2b3 right?
> >
> >
> > That's Correct, I tried all the flags that was suggested, and a few
> > more, which I listed in previous mails
>
> I can parse your text either way, so forgive me for belaboring the
> point:

Sorry for not being clear

> - Does this happen with btl_openib_flags=1 on the nightly snapshot of
> OMPI v1.2?

Yes

> - Does this happen without setting btl_openib_flags on the nightly
> snapshot of OMPI v1.2?

Yes

> - What is the exact version of the nightly snapshot for OMPI v1.2
> that you are using?

1.2b4r13137

> > Yes, correct, this doesn't happen with 1.2b3
>
> Good to know.
>
> Were you able to experiment with the various MCA parameters that I
> described in the other mail to see if such problems went away?
> (i.e., ensure that you're not running out of DMA-able memory)

Not yet, I'll be doing these today, and will get back to you as soon as
I can

regards,
Arif