Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

From: Lydia Heck (lydia.heck_at_[hidden])
Date: 2006-10-18 04:30:19


I have attached the config.log file.

Here is also the instructions which I have included in the configuration

In previous configuration attempts I had --with-mx=/opt/mx where
/opt/mx is the toplevel directory under which mx is installed.

The result of the configuration attempt was the same with the same error
messages.

#!/bin/ksh
  CC="/opt/studio11/SUNWspro/bin/cc"
  CFLAGS="-xarch=amd64a -I/opt/mx/include -I/opt/SUNWsge/include"
  LDFLAGS="-xarch=amd64a -I/opt/mx/include -L/opt/mx/lib64 \
-L/opt/SUNWsge/lib/sol-amd64 -R/opt/mx/lib64 -R/opt/SUNWsge/lib/sol-amd64"
  CXX="/opt/studio11/SUNWspro/bin/CC"
  CXXFLAGS="-xarch=amd64a -I/opt/mx/include -I/opt/SUNWsge/include"
  F77="/opt/studio11/SUNWspro/bin/f95"
  FFLAGS="-xarch=amd64a -I/opt/mx/include -I/opt/SUNWsge/include"
  FC="/opt/studio11/SUNWspro/bin/f95"
  FCFLAGS="-xarch=amd64a -I/opt/mx/include -I/opt/SUNWsge/include"

PATH=/opt/studio11/SUNWspro/bin:/opt/csw/bin:/opt/sfw/bin:/usr/sfw/bin:"$PATH":/usr/ucb
export CC CFLAGS LDFLAGS CXX CXXFLAGS F77 FFLAGS FC FCFLAGS PATH

./configure --prefix=/opt/openMPI --with-mx=/opt/mx/lib64 \
  --with-mx-libdir=/opt/mx/lib64 \
 --with-wrapper-cflags=-xarch=amd64a \
  --with-wrapper-cxxflags=-xarch=amd64a \
  --with-wrapper-fflags=-xarch=amd64a \
  --with-wrapper-fcflags=-xarch=amd64a \
  --with-wrapper-ldflags=-xarch=amd64a \
  --enable-mpirun-prefix-by-default \
  --enable-dependency-tracking \
  --enable-cxx-exceptions \
  --enable-smp-locks \
  --enable-mpi-threads \
  --enable-progress-threads \
  --with-threads=solaris

On Tue, 17 Oct 2006, Lydia Heck wrote:

>
> I know that with 1.3a1xxxx I a looking at a development release.
> HOwever I do need the SGE (GridEngine) support and I could not find
> a download for a stable (or any other) 1.2 release.
>
> So I downloaded 1.3a1r12121 and tried to configure it.
>
> In my configuration I use
>
> --with-mx=/opt/mx (where the MX software is installed); also
> --with-mx-libdir=/opt/mx/lib64, because I build for 64 bit only.
>
> Then I use the Sun Studio11 compilers and the configuration fails
>
> with
>
>
> --- MCA component btl:mx (m4 configuration macro)
> checking for MCA component btl:mx compile mode... dso
> checking myriexpress.h usability... no
> checking myriexpress.h presence... no
> checking for myriexpress.h... no
>
>
> configure: error: MX support requested but not found. Aborting
>
>
> I have tried everything, entering under CFLAGS etc
> -I/opt/mx/include
>
> modifying
>
> --with-mx=/opt/mx/include ....
>
> each the configure fails with the same error.
>
> Yes, mx is definitely installed, and yes the path to mx is definitely
> /opt/mx ...
>
> Any ideas ....
>
> Lydia Heck
>
>
> ------------------------------------------
> Dr E L Heck
>
> University of Durham
> Institute for Computational Cosmology
> Ogden Centre
> Department of Physics
> South Road
>
> DURHAM, DH1 3LE
> United Kingdom
>
> e-mail: lydia.heck_at_[hidden]
>
> Tel.: + 44 191 - 334 3628
> Fax.: + 44 191 - 334 3645
> ___________________________________________
>

------------------------------------------
Dr E L Heck

University of Durham
Institute for Computational Cosmology
Ogden Centre
Department of Physics
South Road

DURHAM, DH1 3LE
United Kingdom

e-mail: lydia.heck_at_[hidden]

Tel.: + 44 191 - 334 3628
Fax.: + 44 191 - 334 3645
___________________________________________