Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

From: Paul (paul.lundin_at_[hidden])
Date: 2006-05-24 21:35:28


It makes no difference on my end. Exact same error.

On 5/24/06, Andrew Friedley <afriedle_at_[hidden]> wrote:
>
> Paul wrote:
> > Somebody call orkin. ;-P
> > Well I tried running it with things set as noted in the bug report.
> > However it doesnt change anything on my end. I am willing to do any
> > verification you guys need (time permitting and all). Anything special
> > needed to get mpi_latency to compile ? I can run that to verify that
> > things are actually working on my end.
> >
> > [root_at_something ompi]#
> Shouldn't the parameter be '--mca btl_openib_use_eager_rdma'?
>
> > [root_at_something ompi]# /opt/ompi/bin/mpirun --mca btl_openmpi_use_srq 1
> > -np 2 -hostfile machine.list ./IMB-MPI1
>
> Same here - '--mca btl_openib_use_srq'
>
> Andrew
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>