Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

From: Bernard Knaepen (bknaepen_at_[hidden])
Date: 2006-05-01 15:20:20


I am in fact trying to use Open Mpi. In order to prepare my previous
email, I saved the different outputs but from the wrong
directory...sorry!

I attached here the correct files.

I also made sure today I am not mixing LAM/MPI and Open MPI.

Thanks,
Bernard.

On 5/1/06, Brian Barrett <brbarret_at_[hidden]> wrote:
> On Apr 28, 2006, at 1:39 PM, Bernard Knaepen wrote:
>
> > Hello,
> > I am trying to install/run open-mpi on a Macbook Pro running MacOSX
> > 10.4.6, *with* fortran support.
> > I am using Intel Fortran Compiler 9.1 (professional edition).
> >
> > Compilation/installation went fine, except that the ifort compiler was
> > not recognized as the f90 compiler by the romio configure script.
> > Therefore, I explicitely set the F90 compiler to ifort in the romio
> > configure script.
>
> Are you trying to use Open MPI or LAM/MPI? You said Open MPI in your
> mail, but all the attached files were for LAM/MPI. You might want to
> make sure you aren't mixing the two when trying to build your
> application -- using mpi.h from LAM/MPI and the libraries from Open
> MPI (or building against one and running against the other) would
> result in bad things happening.
>
>
> Brian
>
> --
> Brian Barrett
> Open MPI developer
> http://www.open-mpi.org/
>
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>