Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

From: Prakash Velayutham (prakash.velayutham_at_[hidden])
Date: 2006-04-14 13:15:49


OK. Figured that it was wrong number of arguments to the code.

Thanks,
Prakash

Jeff Squyres (jsquyres) wrote:
> I'm assuming that this is during the startup shortly after mpirun,
> right? (i.e., during MPI_INIT)
>
> It looks like MPI processes were unable to connect back to the
> rendezvous point (mpirun) during startup. Do you have any firewalls or
> port blocking running in your cluster?
>
>
>
>> -----Original Message-----
>> From: users-bounces_at_[hidden]
>> [mailto:users-bounces_at_[hidden]] On Behalf Of Prakash Velayutham
>> Sent: Friday, April 14, 2006 11:00 AM
>> To: users_at_[hidden]
>> Cc: Prakash Velayutham
>> Subject: [OMPI users] Open MPI error
>>
>> Hi All,
>>
>> What does this error mean?
>>
>> **************************************************************
>> ****************
>> socket 10: [wins02:19102] [0,0,3]-[0,0,0] mca_oob_tcp_msg_recv: readv
>> failed with errno=104
>> socket 12: [wins01:19281] [0,0,4]-[0,0,0] mca_oob_tcp_msg_recv: readv
>> failed with errno=104
>> socket 6: [wins05:00939] [0,0,1]-[0,0,0] mca_oob_tcp_msg_send_handler:
>> writev failed with errno=104
>> socket 6: [wins05:00939] [0,0,1] ORTE_ERROR_LOG: Communication failure
>> in file gpr_proxy_put_get.c at line 143
>> socket 6: [wins05:00939] [0,0,1]-[0,0,0]
>> mca_oob_tcp_peer_complete_connect: connection failed (errno=111) -
>> retrying (pid=939)
>> socket 6: [wins05:00939] mca_oob_tcp_peer_timer_handler
>> socket 6: [wins05:00939] [0,0,1]-[0,0,0]
>> mca_oob_tcp_peer_complete_connect: connection failed (errno=111) -
>> retrying (pid=939)
>> socket 6: [wins05:00939] mca_oob_tcp_peer_timer_handler
>> socket 6: [wins05:00939] [0,0,1]-[0,0,0]
>> mca_oob_tcp_peer_complete_connect: connection failed (errno=111) -
>> retrying (pid=939)
>> **************************************************************
>> *****************
>>
>> I am still debugging the code I am working on, but just wanted to get
>> some insight into where I should be looking at.
>>
>> I am running openmpi-1.0.1.
>>
>> Thanks,
>> Prakash