Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

From: Scott Weitzenkamp \(sweitzen\) (sweitzen_at_[hidden])
Date: 2006-02-28 15:36:35


I'm trying OpenMPI with the 2.6.9-27.ELsmp kernel and Red Hat OpenIB
RPMs included with the beta.
 
I ran configure with only the --prefix option.
 
OpenMPI 1.0.1 mpirun just hangs with no output.
 
A 1.1 snapshot gets this:
 
/data/software/qa/MPI/openmpi-1.1a1r9094.rhel4-amd64-openib/bin/mpirun
--prefix
/data/software/qa/MPI/openmpi-1.1a1r9094.rhel4-amd64-openib -np 2 -host
192.168.0.197,192.168.0.199
/data/home/releng/tmp/rhel4/openib/mpi_latency.amd64 100 1
[0,1,1][btl_openib_endpoint.c:889:mca_btl_openib_endpoint_create_qp]
ibv_create_qp: returned 0 byte(s) for max inline data
 
[0,1,0][btl_openib_endpoint.c:889:mca_btl_openib_endpoint_create_qp]
ibv_create_qp: returned 0 byte(s) for max inline data[
0,1,1][btl_openib_endpoint.c:889:mca_btl_openib_endpoint_create_qp]
ibv_create_qp: returned 0 byte(s) for max inline data
[0,1,0][btl_openib_endpoint.c:889:mca_btl_openib_endpoint_create_qp]
ibv_create_qp: returned 0 byte(s) for max inline data
[0,1,0][btl_openib_endpoint.c:889:mca_btl_openib_endpoint_create_qp]
ibv_create_qp: returned 0 byte(s) for max inline data
[0,1,0][btl_openib_endpoint.c:889:mca_btl_openib_endpoint_create_qp]
ibv_create_qp: returned 0 byte(s) for max inline data
[0,1,1][btl_openib_endpoint.c:889:mca_btl_openib_endpoint_create_qp]
ibv_create_qp: returned 0 byte(s) for max inline data
[0,1,1][btl_openib_endpoint.c:889:mca_btl_openib_endpoint_create_qp]
ibv_create_qp: returned 0 byte(s) for max inline data

Do I need to use a newer OpenIB?
 
Scott