Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

From: Charles Williams (willic3_at_[hidden])
Date: 2005-11-09 17:34:41


Thanks. Everything builds OK now. This was after pulling the
version from yesterday (1.0rc5r8038) and adding your file. At least
some of the PETSc tests work OK now.

Thanks,
Charles

On Nov 8, 2005, at 3:03 PM, users-request_at_[hidden] wrote:

> Message: 3
> Date: Tue, 8 Nov 2005 15:03:24 -0500
> From: Jeff Squyres <jsquyres_at_[hidden]>
> Subject: Re: [O-MPI users] Questions about pmpi_wtick and pmpi_wtime
> To: Open MPI Users <users_at_[hidden]>
> Message-ID: <5aeaf5bfbd5e9478f3866ec9b21d418b_at_[hidden]>
> Content-Type: text/plain; charset=US-ASCII; delsp=yes; format=flowed
>
> Alternative, if you don't wait until tomorrow, you can replace your
> ompi/f77/profile/prototypes_pmpi.h with this file:
>
> http://svn.open-mpi.org/svn/ompi/branches/v1.0/ompi/mpi/f77/profile/
> prototypes_pmpi.h
>
> You should not need to rerun configure; you should be able to compile
> from there.
>
> Sorry about that!

Charles A. Williams
Dept. of Earth & Environmental Sciences
Science Center, 2C01B
Rensselaer Polytechnic Institute
Troy, NY 12180
Phone: (518) 276-3369
FAX: (518) 276-2012
e-mail: willic3_at_[hidden]