Open MPI logo

MTT Devel Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all MTT Users mailing list

Subject: Re: [MTT users] MTT fail to require MTT::Test::Specify::Simple
From: Wen Hao Wang (wangwhao_at_[hidden])
Date: 2008-05-20 01:12:57


Hello Jeff:

Thanks for your advice and README updating!

I have rerun MTT with the arguments "--verbose --force -f
samples/ompi-core-template.ini --no-section intel --no-section 1.1". Now I
can see my test results in the MTT database. The platform name is
ibm_beijing_rhel5.2. One "Test build" case and tens of "Test run" cases are
marked Fail. If you have time to check them, that would be greatly
appreciated.

For lamtests you mentioned in lam mail list, I tried to check out ompi and
ibm respositories. ompi can be accessed but not has lamtests. ibm can not
be accessed without password.

[root_at_valiant ompi]# svn list http://svn.open-mpi.org/svn/ompi
branches/
tags/
tmp/
tmp-public/
trunk/
vendor/
[root_at_valiant ompi]# svn list http://svn.open-mpi.org/svn/ibm
Authentication realm: <http://svn.open-mpi.org:80> Open MPI Subversion
repositories access
Password for 'root':
Authentication realm: <http://svn.open-mpi.org:80> Open MPI Subversion
repositories access
Username:
Password for '':
Authentication realm: <http://svn.open-mpi.org:80> Open MPI Subversion
repositories access
Username:
Password for '':
svn: PROPFIND request failed on '/svn/ibm'
svn: PROPFIND of '/svn/ibm': authorization failed (http://svn.open-mpi.org)

Wen Hao Wang

                                                                           
             Jeff Squyres
             <jsquyres_at_cisco.c
             om> To
             Sent by: General user list for the MPI
             mtt-users-bounces Testing Tool
             @open-mpi.org <mtt-users_at_[hidden]>
                                                                        cc
                                                                           
             2008-05-19 19:34 Subject
                                       Re: [MTT users] MTT fail to require
                                       MTT::Test::Specify::Simple
             Please respond to
             General user list
                for the MPI
               Testing Tool
             <mtt-users_at_open-m
                  pi.org>
                                                                           
                                                                           

On May 19, 2008, at 7:42 AM, Wen Hao Wang wrote:

> OK. MTT README file is out of date.
>

Apparently it is -- the README on the MTT trunk appears to be much
more recent.

> My mtt script returned after all the test cases were executed,
> without any message about submitting the result (Or at least, I did
> not catch such message). I suppose MTT will submit the result
> automatically, won't it? How can I know whether my test result has
> been successfully submitted?
>

What do you have in the reporter section(s) of your INI file?

If you run with --verbose, you should see notices of your results
being submitted.

--
Jeff Squyres
Cisco Systems
_______________________________________________
mtt-users mailing list
mtt-users_at_[hidden]
http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/mtt-users




graycol.gif
pic01247.gif
ecblank.gif