Open MPI logo

MTT Devel Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all MTT Users mailing list

From: Jeff Squyres (jsquyres_at_[hidden])
Date: 2007-08-28 10:16:51


Josh found the problem and is in the process of fixing it. DB
submits are currently disabled while Josh is working on the fix.
More specific details coming soon.

Unfortunately, it looks like all data from last night will be
junk. :-( You might as well kill any MTT scripts that are still
running from last night.

On Aug 28, 2007, at 9:14 AM, Jeff Squyres wrote:

> Josh and I are investigating -- the total runs in the db in the
> summary report from this morning is far too low. :-(
>
>
> On Aug 28, 2007, at 9:13 AM, Tim Prins wrote:
>
>> It installed and the tests built and made it into the database:
>> http://www.open-mpi.org/mtt/reporter.php?do_redir=293
>>
>> Tim
>>
>> Jeff Squyres wrote:
>>> Did you get a correct MPI install section for mpich2?
>>>
>>> On Aug 28, 2007, at 9:05 AM, Tim Prins wrote:
>>>
>>>> Hi all,
>>>>
>>>> I am working with the jms branch, and when trying to use mpich2,
>>>> I get
>>>> the following submit error:
>>>>
>>>> *** WARNING: MTTDatabase server notice: mpi_install_section_name is
>>>> not in
>>>> mtt database.
>>>> MTTDatabase server notice: number_of_results is not in mtt
>>>> database.
>>>> MTTDatabase server notice: phase is not in mtt database.
>>>> MTTDatabase server notice: test_type is not in mtt database.
>>>> MTTDatabase server notice: test_build_section_name is not in
>>>> mtt
>>>> database.
>>>> MTTDatabase server notice: variant is not in mtt database.
>>>> MTTDatabase server notice: command is not in mtt database.
>>>> MTTDatabase server notice: fields is not in mtt database.
>>>> MTTDatabase server notice: resource_manager is not in mtt
>>>> database.
>>>>
>>>> MTT submission for test run
>>>> MTTDatabase server notice: Invalid test_build_id (47368)
>>>> given.
>>>> Guessing that it should be -1
>>>> MTTDatabase server error: ERROR: Unable to find a
>>>> test_build to
>>>> associate with this test_run.
>>>>
>>>> MTTDatabase abort: (Tried to send HTTP error) 400
>>>> MTTDatabase abort:
>>>> No test_build associated with this test_run
>>>> *** WARNING: MTTDatabase did not get a serial; phases will be
>>>> isolated from
>>>> each other in the reports
>>>>>> Reported to MTTDatabase: 1 successful submit, 0 failed submits
>>>>>> (total of
>>>> 12 results)
>>>>
>>>> This happens for each test run section.
>>>>
>>>> Thanks,
>>>>
>>>> Tim
>>>> _______________________________________________
>>>> mtt-users mailing list
>>>> mtt-users_at_[hidden]
>>>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/mtt-users
>>>
>>>
>>
>>
>> _______________________________________________
>> mtt-users mailing list
>> mtt-users_at_[hidden]
>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/mtt-users
>
>
> --
> Jeff Squyres
> Cisco Systems
>
> _______________________________________________
> mtt-users mailing list
> mtt-users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/mtt-users

-- 
Jeff Squyres
Cisco Systems