Open MPI logo

MTT Devel Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all MTT Users mailing list

From: Jeff Squyres (jsquyres_at_[hidden])
Date: 2007-08-28 09:09:36


Did you get a correct MPI install section for mpich2?

On Aug 28, 2007, at 9:05 AM, Tim Prins wrote:

> Hi all,
>
> I am working with the jms branch, and when trying to use mpich2, I get
> the following submit error:
>
> *** WARNING: MTTDatabase server notice: mpi_install_section_name is
> not in
> mtt database.
> MTTDatabase server notice: number_of_results is not in mtt
> database.
> MTTDatabase server notice: phase is not in mtt database.
> MTTDatabase server notice: test_type is not in mtt database.
> MTTDatabase server notice: test_build_section_name is not in mtt
> database.
> MTTDatabase server notice: variant is not in mtt database.
> MTTDatabase server notice: command is not in mtt database.
> MTTDatabase server notice: fields is not in mtt database.
> MTTDatabase server notice: resource_manager is not in mtt
> database.
>
> MTT submission for test run
> MTTDatabase server notice: Invalid test_build_id (47368) given.
> Guessing that it should be -1
> MTTDatabase server error: ERROR: Unable to find a test_build to
> associate with this test_run.
>
> MTTDatabase abort: (Tried to send HTTP error) 400
> MTTDatabase abort:
> No test_build associated with this test_run
> *** WARNING: MTTDatabase did not get a serial; phases will be
> isolated from
> each other in the reports
>>> Reported to MTTDatabase: 1 successful submit, 0 failed submits
>>> (total of
> 12 results)
>
> This happens for each test run section.
>
> Thanks,
>
> Tim
> _______________________________________________
> mtt-users mailing list
> mtt-users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/mtt-users

-- 
Jeff Squyres
Cisco Systems