Open MPI logo

MTT Devel Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all MTT Users mailing list

From: Tim Prins (tprins_at_[hidden])
Date: 2007-08-28 09:05:12


Hi all,

I am working with the jms branch, and when trying to use mpich2, I get
the following submit error:

*** WARNING: MTTDatabase server notice: mpi_install_section_name is not in
     mtt database.
     MTTDatabase server notice: number_of_results is not in mtt database.
     MTTDatabase server notice: phase is not in mtt database.
     MTTDatabase server notice: test_type is not in mtt database.
     MTTDatabase server notice: test_build_section_name is not in mtt
     database.
     MTTDatabase server notice: variant is not in mtt database.
     MTTDatabase server notice: command is not in mtt database.
     MTTDatabase server notice: fields is not in mtt database.
     MTTDatabase server notice: resource_manager is not in mtt database.

     MTT submission for test run
     MTTDatabase server notice: Invalid test_build_id (47368) given.
     Guessing that it should be -1
     MTTDatabase server error: ERROR: Unable to find a test_build to
     associate with this test_run.

     MTTDatabase abort: (Tried to send HTTP error) 400
     MTTDatabase abort:
     No test_build associated with this test_run
*** WARNING: MTTDatabase did not get a serial; phases will be isolated from
     each other in the reports
>> Reported to MTTDatabase: 1 successful submit, 0 failed submits (total of
   12 results)

This happens for each test run section.

Thanks,

Tim