Open MPI logo

MTT Devel Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all MTT Users mailing list

From: Tim Prins (tprins_at_[hidden])
Date: 2007-08-27 16:29:38


Hmm... I just tried this at home and it works.

Maybe I need to get rid of old cookies?

Tim

On Monday 27 August 2007 02:30:17 pm Jeff Squyres wrote:
> Is this an effect of "preferfnces" cookies not propagating properly?
>
> On Aug 27, 2007, at 2:26 PM, Josh Hursey wrote:
> > Weird. I just tried this and it worked fine for me. Showing 25 skampi
> > runs for IU all trials. Can you try it again?
> >
> > -- Josh
> >
> > On Aug 27, 2007, at 2:11 PM, Tim Prins wrote:
> >> All,
> >>
> >> First, I have to say the new faster reporter is very nice.
> >>
> >> However, I am running into some difficulty with trial runs. Here is
> >> what
> >> I did:
> >>
> >> 1. went to www.open-mpi.org/mtt/reporter.php
> >> 2. Clicked preferences, toggled show trial runs
> >> 3. typed 'IU' into org
> >> 4. Press summary
> >>
> >> So far so good, I see the performance results I expect. But then if I
> >> click on the performance results, I get 'no data available for the
> >> specified query"
> >>
> >> Thanks,
> >>
> >> Tim
> >> _______________________________________________
> >> mtt-users mailing list
> >> mtt-users_at_[hidden]
> >> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/mtt-users
> >
> > _______________________________________________
> > mtt-users mailing list
> > mtt-users_at_[hidden]
> > http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/mtt-users