Open MPI logo

MTT Devel Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all MTT Users mailing list

From: Ethan Mallove (ethan.mallove_at_[hidden])
Date: 2006-10-09 17:39:09


To answer my own question, apparently Test Get/Build/Run
section labels must indeed match up
(http://svn.open-mpi.org/trac/mtt/wiki/MTTOverview). To
work within these confines, I am instead breaking up my ini
file into several ini files (see below), and have created a
wrapper script to cat in only the specific platform/bitness
ini files I want to test.

  trunk.ini
  v1.0.ini
  v1.1.ini
  v1.2.ini
  ompi-core-template.ini
  build-intel-i386-32.ini
  build-intel-i386-64.ini
  build-intel-sparc-32.ini
  build-intel-sparc-64.ini
  mpi-install-i386-32.ini
  mpi-install-i386-64.ini
  mpi-install-sparc-32.ini
  mpi-install-sparc-64.ini
  reporter.ini

E.g.,

cat $mttdir/build-intel-$arch-$bit.ini " \
    $mttdir/mpi-install-$arch-$bit.ini " \
    $mttdir/ompi-core-template.ini " \
    $mttdir/reporter.ini " \
    $mttdir/$branch.ini " | \
client/mtt [...]
    --scratch ./$scratch " \
    mttdatabase_platform='Sun $bit-bit' " \
    mpi_get='ompi-nightly-$branch'

I think things were more manageable all in one file. I
don't suppose there's an easy way to allow this using an ini
parameter (e.g., suite_name), versus the section name after
the ':'?

-Ethan

On Mon, Oct/09/2006 10:58:55AM, Ethan Mallove wrote:
> My intel tests compile okay, but then do not run.
> Here's the salient --debug output:
>
> ...
> >> Test build [test build: intel sparc 32]
> Evaluating: intel
> Building for [ompi-nightly-v1.2] / [1.2a1r12050] /
> [solaris sparc 32] / [intel sparc 32]
> Evaluating: Intel_OMPI_Tests
> Making dir: tests (cwd:
> /workspace/em162155/hpc/mtt/cron/ompi-core-testers/sparc/32/installs/ompi-nightly-v1.2/solaris_sparc_32/1.2a1r12050)
> tests does not exist -- creating
> Making dir: intel_sparc_32 (cwd:
> /workspace/em162155/hpc/mtt/cron/ompi-core-testers/sparc/32/installs/ompi-nightly-v1.2/solaris_sparc_32/1.2a1r12050/tests)
>
> ...
> OUT:[[[ END OF COMPILE ]]]
> OUT:Compile complete. Log in all_tests_no_perf.12950.out
> OUT:Start: Mon Oct 9 02:48:19 EDT 2006
> OUT:End: Mon Oct 9 03:05:28 EDT 2006
> Command complete, exit status: 0
> Writing built file:
> /workspace/em162155/hpc/mtt/cron/ompi-core-testers/sparc/32/installs/ompi-nightly-v1.2/solaris_sparc_32/1.2a1r12050/tests/intel_sparc_32/intel_tests/test_built.ini
> ...
> Completed test build successfully
> ...
> >> Test run [intel]
> Evaluating: intel (how come no tests get run?)
> >> Test run [ibm]
>
> Is this because my "Test get" sections do not match my "Test
> build" and "Test run" sections?
>
> [Test get: intel]
> [Test build: intel sparc 32]
> [Test build: intel sparc 64]
> [Test build: intel i386 32]
> [Test build: intel i386 64]
> [Test run: intel]
>
> If so, it might be nice to get a "no match found" warning
> of some kind.
>
> -Ethan
> _______________________________________________
> mtt-users mailing list
> mtt-users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/mtt-users