Open MPI logo

MTT Devel Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all MTT Users mailing list

From: Jeff Squyres (jsquyres_at_[hidden])
Date: 2006-10-07 17:13:52


With Josh's help, this has now been fixed.

Everyone should "svn up" their MTT copy from the release branch.

Thanks!

On 10/7/06 8:41 AM, "Josh Hursey" <jjhursey_at_[hidden]> wrote:

> Just to revive this thread. It seems that the tests run on BigRed
> last night *all* branches failed in the below way instead of just
> v1.1 :(
>
> When I source the .sh file and try a "make" in the install directory
> everything builds fine and the exit status of make is 0.
>
> When I look at the logs there is no "success=*" entry for any of the
> test builds for any of the branches.
>
> Any leads on what is causing this?
>
> On Oct 2, 2006, at 8:04 PM, Jeff Squyres wrote:
>
>> K. Am still investigating.
>>
>>
>> On 10/2/06 7:57 PM, "Josh Hursey" <jjhursey_at_[hidden]> wrote:
>>
>>> Yea I believe so. From what I can tell it looks pretty much the same
>>> IIRC.
>>>
>>> -- Josh
>>>
>>> On Oct 2, 2006, at 7:35 PM, Jeff Squyres wrote:
>>>
>>>> Josh --
>>>>
>>>> Is your "failed" IBM build looking like this?
>>>>
>>>> http://www.open-mpi.org/~emallove/svn/mtt/trunk/server/php/
>>>> reporter.php?&maf
>>>> _start_test_timestamp=2006-10-01%2000:00:00%20through%202006-10-02%
>>>> 2021:27:2
>>>> 7&maf_agg_timestamp=-
>>>> &maf_phase=builds&maf_success=Fail&mef_platform_hardwar
>>>> e=All&mef_os_name=All&mef_os_version=All&mef_mpi_name=All&agg_mpi_na
>>>> me
>>>> =off&m
>>>> ef_mpi_version=All&agg_mpi_version=off&mef_platform_id=All&agg_platf
>>>> or
>>>> m_id=o
>>>> n&by_atom=*by_test_case&go=Table&agg_test_build_section_name=off&mef
>>>> _t
>>>> est_bu
>>>> ild_section_name=All&table_title=Details%20of%20Test%20Builds%20that
>>>> %20faile
>>>> d&1-page=off&no_bookmarks&no_bookmarks
>>>>
>>>> (hopefully that'll wrap ok and you can click on it...)
>>>>
>>>> It's a development web page, so don't bookmark it, but it looks
>>>> like Sun is
>>>> having the same problems you are (trunk). The build outwardly
>>>> succeeds --
>>>> no error messages are shown -- but MTT is reporting that it fails
>>>> (click on
>>>> the "[I]" to see the stdout/stderr).
>>>>
>>>> --
>>>> Jeff Squyres
>>>> Server Virtualization Business Unit
>>>> Cisco Systems
>>>> _______________________________________________
>>>> mtt-users mailing list
>>>> mtt-users_at_[hidden]
>>>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/mtt-users
>>>
>>> ----
>>> Josh Hursey
>>> jjhursey_at_[hidden]
>>> http://www.open-mpi.org/
>>>
>>> _______________________________________________
>>> mtt-users mailing list
>>> mtt-users_at_[hidden]
>>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/mtt-users
>>
>>
>> --
>> Jeff Squyres
>> Server Virtualization Business Unit
>> Cisco Systems
>
> ----
> Josh Hursey
> jjhursey_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/
>
> _______________________________________________
> mtt-users mailing list
> mtt-users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/mtt-users

-- 
Jeff Squyres
Server Virtualization Business Unit
Cisco Systems