Open MPI logo

MTT Devel Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

From: Mohamad Chaarawi (mschaara_at_[hidden])
Date: 2007-10-15 11:50:55


Yea i was using a wrong ini file.. i was executing with --trial though,
so there should be no bad data in the Db..

-Mohamad

Josh Hursey wrote:
> I'm getting the following from 'uh'. The problem is that they supply
> '-np' with no argument. The submit script is rejecting the submit, so
> the database is fine. I think this is a user problem, but it kind of
> looks like a client problem.
>
> Thought I would post to see if anyone has any thoughts.
>
> -- Josh
>
> On Oct 15, 2007, at 11:37 AM, jjhursey_at_[hidden] wrote:
>
>> SQL QUERY: INSERT INTO test_run
>> (test_run_id, submit_id, compute_cluster_id,
>> mpi_install_compiler_id, mpi_get_id, mpi_install_configure_id,
>> mpi_install_id, test_suite_id, test_build_compiler_id,
>> test_build_id, test_name_id, performance_id, test_run_command_id,
>> np, full_command, description_id, start_timestamp, test_result,
>> trial, submit_timestamp, duration, environment_id, result_stdout,
>> result_stderr, result_message_id, merge_stdout_stderr, exit_value,
>> exit_signal, client_serial) VALUES
>> ('25748604', '3227', '141', '37', '602', '567', '13687', '4',
>> '37', '60596', '700', '0', '2', '', 'mpirun -np --mca btl self,sm
>> --prefix /home/mschaara/mtt-testing/scratch/scratch2/installs/lAQN/
>> install src/IMB-MPI1 -npmin PingPong', '0', 'Mon Oct 15 15:37:29
>> 2007', '0', '1', DEFAULT, '0 seconds', '0',
>> '---------------------------------------------------------------------
>> -----
>> mpirun was unable to launch the specified application as it could
>> not find an executable:
>>
>> Executable: btl
>> Node: shark01
>>
>> while attempting to start process rank 0.
>> ----------------------------------------------------------------------
>> ----
>> 3 additional processes aborted (not shown)
>> ', '', '82', DEFAULT, '1', '-1', '10200')
>> SQL ERROR: ERROR: invalid input syntax for integer: ""
>> SQL ERROR:
>
> _______________________________________________
> mtt-devel mailing list
> mtt-devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/mtt-devel
>

-- 
Mohamad Chaarawi
Instructional Assistant		  http://www.cs.uh.edu/~mschaara
Department of Computer Science	  University of Houston
4800 Calhoun, PGH Room 526        Houston, TX 77204, USA