Open MPI logo

MTT Devel Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all MTT Devel mailing list

From: Ethan Mallove (ethan.mallove_at_[hidden])
Date: 2007-09-19 10:08:42


On Mon, Sep/17/2007 10:46:45AM, Josh Hursey wrote:
> I've been getting quite a few errors from submit.php of
> the below form. It seems that the MPI Install that is
> being referenced is not valid. Could this is an 'already
> installed' issue where the user is trying to submit
> results to the database without having submitted an
> mpi_install?

You are correct. Some test reporter-less runs were done
before some runs that used the MTTDatabase reporter were
done. I guess the rule of thumb is to, from the outset, run
using --trial if you plan to eventually send to the
database.

-Ethan

>
> -- Josh
>
> On Sep 17, 2007, at 10:37 AM, jjhursey_at_[hidden] wrote:
>
> > find_mpi_install_id():
> > The following SELECT returned -1:
> > -------------------------------
> > SELECT mpi_install_id
> > FROM mpi_install NATURAL JOIN
> > mpi_get NATURAL JOIN
> > compiler NATURAL JOIN
> > compute_cluster NATURAL JOIN
> > submit
> > WHERE
> > mpi_version = '1.2.4b1r16122M' AND
> > mpi_name = 'developer' AND
> > compiler_version = '4.1.2' AND
> > hostname = 'fog01' AND
> > mtt_client_version = '2.1devel' AND
> > local_username = 'paklui' AND
> > platform_name = 'fog01'
> > ORDER BY mpi_install_id DESC limit 1
> > -------------------------------
> >
>
> _______________________________________________
> mtt-devel mailing list
> mtt-devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/mtt-devel