Open MPI logo

MTT Devel Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

From: Jeff Squyres (jsquyres_at_[hidden])
Date: 2007-09-19 06:49:01


You probably don't see the problem because I ended up committing the
fix. :-)

On Sep 18, 2007, at 10:18 PM, Ethan Mallove wrote:

> I don't see the problem from the permalink posted in the
> ticket. Pak and I have also been looking at performance
> results this week without running into the jpgraph error.
>
> -Ethan
>
>
> On Thu, Sep/13/2007 04:44:20PM, Jeff Squyres wrote:
>> Ethan --
>>
>> Can you sanity check a commit I just made in the reporter?
>>
>> https://svn.open-mpi.org/trac/mtt/changeset/1014
>>
>> It's to address this bug:
>>
>> https://svn.open-mpi.org/trac/mtt/ticket/307
>>
>> I tried a variety of different graphs and scales and my change seems
>> to be working, but I'd appreciate a sanity check. Thanks...
>>
>> --
>> Jeff Squyres
>> Cisco Systems
>>
>> _______________________________________________
>> mtt-devel mailing list
>> mtt-devel_at_[hidden]
>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/mtt-devel
> _______________________________________________
> mtt-devel mailing list
> mtt-devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/mtt-devel

-- 
Jeff Squyres
Cisco Systems