Open MPI logo

Hardware Locality Users' Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Hardware Locality Users mailing list

Subject: Re: [hwloc-users] Zero cache line size on Power7?
From: Erik Schnetter (schnetter_at_[hidden])
Date: 2013-03-04 08:47:59


Brice

bash-3.2$
configs/sim-debug/scratch/build/hwloc/hwloc-1.7a1r5312/tests/linux/hwloc-gather-topology
configs/sim-debug/scratch/build/hwloc/hwloc-1.7a1r5312/tests/linux/hwloc-gather-topology[37]:
shift: bad number

No tarball is generated.

-erik

On Wed, Feb 27, 2013 at 5:19 PM, Brice Goglin <Brice.Goglin_at_[hidden]> wrote:

> I think I've seen cases where the device-tree contains 0 for such line
> sizes.
> I guess we should document that the line size is 0 means unknown.
>
> Can you send the tarball generated by hwloc-gather-topology ? (send it
> only to, in a private email)
>
> Brice
>
>
>
> Le 27/02/2013 23:11, Erik Schnetter a écrit :
>
> I am running hwloc 1.7a1r5312 on a Power7 architecture. I find there a
> level 2 cache with a cacheline size of 0. Is this to be expected? The
> documentation doesn't say that determining the cacheline size may fail.
>
> I query the cache parameters from my application with these results:
>
> Cache (unknown name) has type "data" depth 1
> size 32768 linesize 128 associativity 8 stride 4096
> Cache (unknown name) has type "unified" depth 2
> size 262144 linesize 0 associativity 8 stride 32768
>
> -erik
>
> --
> Erik Schnetter <schnetter_at_[hidden]>
> http://www.perimeterinstitute.ca/personal/eschnetter/
>
>
> _______________________________________________
> hwloc-users mailing listhwloc-users_at_[hidden]http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/hwloc-users
>
>
>
> _______________________________________________
> hwloc-users mailing list
> hwloc-users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/hwloc-users
>

-- 
Erik Schnetter <schnetter_at_[hidden]>
http://www.perimeterinstitute.ca/personal/eschnetter/