Open MPI logo

Hardware Locality Users' Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

Subject: Re: [hwloc-users] regression in 1.2 onwards?
From: Erkcan Özcan (erkcan_at_[hidden])
Date: 2011-07-14 04:18:06


Hi,

Attached are the output of lstopo with the trunk version and the 1.1.2 version, along with the output of sysctl hw.


Cheers,
e.

On 14 Jul 2011, at 10:02, Samuel Thibault wrote:

> Erkcan Özcan, le Thu 14 Jul 2011 08:50:54 +0200, a écrit :
>> I have been testing hwloc on my macbook (OSX 10.6.8, Core 2 Duo, 4MB L2 Cache), and the 1.2 version of hwloc is unable to determine the cache sizes at all. I had initially used 1.0.3, which was doing fine, and I also tested 1.1.2, and that also appears to be fine. I attach screenshots from 1.0.3 and 1.2. Finally, I tested the trunk (rev 3551) and that is broken as well.
>
> Please attach the output of lstopo after having given the --enable-debug
> option to ./configure and rebuilt completely, to get debugging
> output. Also attach the the output of sysctl hw.
>
> Samuel
> _______________________________________________
> hwloc-users mailing list
> hwloc-users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/hwloc-users
>