Open MPI logo

Hardware Locality Users' Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Hardware Locality Users mailing list

Subject: Re: [hwloc-users] xmlbuffer test failure
From: Brice Goglin (Brice.Goglin_at_[hidden])
Date: 2010-11-05 03:17:03


Here's the patch :)

Le 05/11/2010 08:10, Brice Goglin a écrit :
> Interesting, you don't have any hugepage information, it's probably
> disabled in the kernel. Can you apply th attached patch and check that
> the XML output only contains a single "page_type" line and that it
> looks valid ? It should be something like
> <page_type size="4096" count="256834"/>
> If so, then rerun make check again.
>
> thanks,
> Brice
>
>
>
> Le 05/11/2010 07:55, ryuuta a écrit :
>> Here they are.
>> Thanks for the diagnosis.
>>
>> Regards,
>> Ryuta
>>
>> On Fri, Nov 5, 2010 at 3:46 PM, Brice Goglin <Brice.Goglin_at_[hidden]
>> <mailto:Brice.Goglin_at_[hidden]>> wrote:
>>
>> Looks like you have some unexpected hugepage information. Not
>> sure it's the cause of the XML problem, but we need to debug this
>> too. Can you send the .tar.bz2 and .output file that
>> hwloc-gather-topology.sh generates ?
>>
>> In the meantime, I need to change this test so as to show the
>> difference between the XML exports when this make check test fails.
>>
>> thanks,
>> Brice
>>
>>
>>
>> Le 05/11/2010 07:35, ryuuta a écrit :
>>> Here you go.
>>>
>>> On Fri, Nov 5, 2010 at 3:07 PM, Brice Goglin
>>> <Brice.Goglin_at_[hidden] <mailto:Brice.Goglin_at_[hidden]>> wrote:
>>>
>>> Looks like there's something specific to your machine. Can
>>> you send the XML output of lstopo ?
>>>
>>> thanks
>>> Brice
>>>
>>>
>>>
>>> Le 05/11/2010 05:41, ryuuta a écrit :
>>>> Hi,
>>>>
>>>> I'd like to report the failure of the one of the tests run
>>>> by 'make check':
>>>>
>>>> exported to buffer 0x8546408 length 3070
>>>> re-exported to buffer 0x854ce70 length 3047
>>>> lt-xmlbuffer: ../../hwloc/tests/xmlbuffer.c:36: main:
>>>> Assertion `size1 == size2' failed.
>>>> /bin/sh: line 5: 14531 Aborted ${dir}$tst
>>>> FAIL: xmlbuffer
>>>> ========================================================
>>>> 1 of 19 tests failed
>>>> Please report to http://www.open-mpi.org/community/help/
>>>> ========================================================
>>>>
>>>> I'm using gcc-4.5.1, libxml2-2.7.7, and zlib-1.2.5.
>>>> The revision of hwloc checked out from svn is: 2702
>>>>
>>>> Regards,
>>>> Ryuta
>>>>
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> hwloc-users mailing list
>>>> hwloc-users_at_[hidden] <mailto:hwloc-users_at_[hidden]>
>>>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/hwloc-users
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
> _______________________________________________
> hwloc-users mailing list
> hwloc-users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/hwloc-users
>