Open MPI logo

Hardware Locality Users' Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Hardware Locality Users mailing list

Subject: Re: [hwloc-users] Is OSX a supported platform ?
From: Olivier Cessenat (cessenat_at_[hidden])
Date: 2010-06-06 16:44:17


By the way, my x86_64 configure says:
<<
checking for XML... no
>>
I see I have "libxml2-utils" installed... and the --xml mechanism works.
Is'nt that weird ?
Can you tell me which is the XML lib needed to write lstopo xml files ?
Further, do you know where to download them from - If I dare asking...

Cheers,

Olivier.

Le dimanche 06 juin 2010 à 22:31 +0200, Olivier Cessenat a écrit :
> Second to none service ! Marvellous !
> <<
> mac:/tmp/hwloc-1.1a1-1 root# hwloc-ls
> Machine (1024MB) + NUMANode #0 (phys=0 1024MB) + L2 #0 (4096KB)
> L1 #0 (32KB) + PU #0 (phys=0)
> L1 #1 (32KB) + PU #1 (phys=1)
> >>
> I believed I had 2 MB L2 cache, I'm happy to see it's more than I
> thought !
>
> Unfortunately, I do not have XML on Mac:
> <<
> checking for XML... no
> >>
> so I cannot get the graphics view, even with my x86_64 -brand new from
> 2008...
>
> Cheers,
>
> Olivier.
>
>
> Le dimanche 06 juin 2010 à 22:20 +0200, Samuel Thibault a écrit :
> > Olivier Cessenat, le Sun 06 Jun 2010 22:10:22 +0200, a écrit :
> > > Great, my newest system is with autoconf 2.61
> >
> > Here you are:
> >
> > http://dept-info.labri.fr/~thibault/tmp/hwloc-1.1a1-1.tar.gz
> >
> > Samuel
> > _______________________________________________
> > hwloc-users mailing list
> > hwloc-users_at_[hidden]
> > http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/hwloc-users
>
>
>
> _______________________________________________
> hwloc-users mailing list
> hwloc-users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/hwloc-users