Samuel Thibault wrote:
Terry Dontje, le Fri 20 Aug 2010 07:21:56 -0400, a écrit :
  
Samuel Thibault wrote:
    
This is unfortunately not the case on the box we have at INRIA:

lgrp 0 has 0 children

while there are two cores on the machine.
      
That may be due to the version of Solaris you have installed.  I am not 
sure if any of the S10 updates have these premade lgroups.  Can you tell 
me what S10 update you are running.
    

I don't think I know how to do this unfortunately :)

#uname -a                                                     
SunOS pipol8 5.10 Generic_137138-09 i86pc i386 i86pc Solaris
#cat /etc/release
                       Solaris 10 10/08 s10x_u6wos_07b X86
  
The u6 above is for update 6.  I know there is an u8 available but I cannot guarrantee you it will have the premade lgroup.  Actually more I think about it I bet S10 never will.
           Copyright 2008 Sun Microsystems, Inc.  All Rights Reserved.
                        Use is subject to license terms.
                            Assembled 27 October 2008

  
I have access to some of these types of machines internally.  I believe 
all of the larger ones are SPARC based.  Unfortunately, there is no way 
I can get you access to them since they are development machines behind 
our firewall and our policy does not allow for such.

Is there a set of tests you would like me to run for you?
    

The output of lstopo with --enable-debug given to ./configure should
already be very good.
  
Ok, I'll see if I can wrangle some time in the future.  Should I send the results directly to you Samuel?

--td
Samuel
_______________________________________________
hwloc-devel mailing list
hwloc-devel@open-mpi.org
http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/hwloc-devel
  


--
Oracle
Terry D. Dontje | Principal Software Engineer
Developer Tools Engineering | +1.781.442.2631
Oracle - Performance Technologies
95 Network Drive, Burlington, MA 01803
Email terry.dontje@oracle.com