Open MPI logo

Hardware Locality Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Hardware Locality Development mailing list

Subject: Re: [hwloc-devel] topology-solaris-chiptype.c bugs on processortype
From: TERRY DONTJE (terry.dontje_at_[hidden])
Date: 2012-01-18 11:58:17


On 1/18/2012 11:48 AM, Samuel Thibault wrote:
> TERRY DONTJE, le Wed 18 Jan 2012 16:31:35 +0100, a écrit :
>> On 1/18/2012 9:55 AM, Samuel Thibault wrote:
>>> I'm getting an issue with the topology-solaris-chiptype.c work on
>>> Solaris 10: in the ProcessorType case, the returned value does not look
>>> like a readable string, I'm getting "¨", which consequently poses
>>> problems in the xml parser. Of course, googling picl_get_propinfo
>>> "ProcessorType" returns... topology-solaris-chiptype.c ...
>>>
>>> Can somebody have a look?
>> Can you point me which parent workspace you are using
> I have to say I don't even know what it means :)
>
Which branch is your workspace checkedout from?

Which S10 are you using?

Also, I tried to build v1.4 and the trunk and I keep getting linkage
errors on lstopo-lstopo-draw.o complaining about
hwloc_insert_object_by_cpuset being undefined.

--td
>> and what type of machine you are running on?
> It's a Dell PowerEdge 1950 8 GB Intel Xeon Dual Core @ 2x2GHz.
>
> Samuel

-- 
Oracle
Terry D. Dontje | Principal Software Engineer
Developer Tools Engineering | +1.781.442.2631
Oracle *- Performance Technologies*
95 Network Drive, Burlington, MA 01803
Email terry.dontje_at_[hidden] <mailto:terry.dontje_at_[hidden]>



picture