Open MPI logo

Hardware Locality Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

Subject: Re: [hwloc-devel] hwloc 1.1 rc2 make check fails on SLES10SP1 on PPC64
From: Christopher Samuel (samuel_at_[hidden])
Date: 2010-11-21 23:51:51


-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

On 22/11/10 10:54, Samuel Thibault wrote:

> I believe I know why. I've commited a fix, could you
> test this night's snapshot of v1.1?

Sadly I'm getting the same issue with hwloc-1.1rc2r2806,
Valgrind hasn't been of any help either. :-(

I'm in the Qantas lounge for an hour or two with very
slow wifi (scored an upgrade on points) and then I'll
be offline for quite a while flying and then with jetlag.

cheers!
Chris
- --
 Christopher Samuel - Senior Systems Administrator
 VLSCI - Victorian Life Sciences Computational Initiative
 Email: samuel_at_[hidden] Phone: +61 (0)3 903 55545
         http://www.vlsci.unimelb.edu.au/

-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.10 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org/

iEYEARECAAYFAkzp9ucACgkQO2KABBYQAh+ilACdGHOcckHOHDHrSEyt7PRTkRIR
xJEAnR2EzDdZQufbwlPPmQOWKVSE8C/H
=KxGk
-----END PGP SIGNATURE-----